کیمچی سفید باهار

شناسه محصول: bahar

عضویت طلایی زیمو

با دریافت عضویت طلایی زیمو بدون محدودیت خرید کن، تخفیف ویژه بگیر و آموزش های اختصاصی رو دریافت کن!

کیمچی سفید باهار، بدون فلفل بوده و برای افرادی که منع مصرف فلفل دارند، مناسب است و مشکلی ایجاد نمی‌کند. همچنین بدون گلوتن است و برای کسانیکه به گلوتن حساسیت دارند، مناسب می‌باشد.

در حال حاضر این محصول در انبار موجود نیست و در دسترس نمی باشد.

ارسال و بازگشت

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم یونی وودمارت از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

مراقبت از محصول

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم یونی وودمارت از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

توضیحات

کیمچی سفید باهار

هر یک از محصولات زیموخانه، به افتخار یک فرد تاثیرگذار نامگذاری شده‌است. این محصول، به افتخار بهار خلیلی فرد، نامگذاری شده است.

کیمچی سفید باهار، از تخمیر طولانی مدت کلم برگ سفید و پیازچه به دست می‌آید. طی فرآیند تخمیر، باکتری‌های مفید و ویتامین‌ها در این سبزیجات زیاد می‌شوند.

مواد تشکیل دهنده

کلم برگ، پیازچه تازه، سیر تازه، زنجبیل تازه، ترب مخصوص کیمچی، جلبک نری، آب تصفیه شده، نمک دریا تصفیه شده.

خواص کیمچی سفید باهار

کیمچی سفید باهار زیمو، سرشار از باکتری‌های پروبیوتیک بوده و برای اصلاح میکروبیوم‌های روده و فلور میکروبی بسیار موثرند. همچون سایر سبزیجات تخمیری و پروبیوتیک ما، حاوی باکتری‌های خاصی مثل ریبوفلاوین(B2)، ویتامین B12، فولات و ویتامین K هستند که بسته به سبزیجات استفاده شده و شرایط محیطی، مقادیرشان متفاوت است. در واقع، حین فرآیند تخمیر، مقادیر این ویتامین‌ها، افزایش پیدا می‌کند.

موارد منع مصرف

مصرف محصولات پروبیوتیک، به طور کلی برای افراد دارای اچ آی وی(ایدز)، آلرژی و آسم شدید، بیماران کلیوی در حال عود، کولیت دردحال عود و خونریزی، مصرف کنندگان کورتون با دوز بالا ممنوع است. کیمچی سفید باهار، بدون هرگونه فلفل است که در زیموخانه به “بیفل” شهرت یافته است. برای افرادی که نسبت به فلفل حساسیت یا منع مصرف فلفل دارند، یا از رفلاکس معده رنج می‌برند، مناسب است و مشکلی ایجاد نمی‌کند.

نحوه مصرف

سبزیجات تخمیری پروبیوتیک زیمو را با یک قاشق غذاخوری همراه هر وعده (ناهار و شام)، شروع کرده و کم کم می‌توانید تا یک پیاله افزایش دهید.

جزئیات محصول

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم یونی وودمارت از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

نظرات مشتریان

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کیمچی سفید باهار”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زیمو؛ جایی که طعم‌های اصیل با علم نوین آشتی می‌کنند

زیمو خانه‌ای است که در آن هنر کهن تخمیر با دانش روز دنیا پیوند می‌خورد تا محصولاتی بی‌نظیر برای سلامت شما خلق کند. در این فضای جادویی، کیمچی، کامبوجا و سبزیجات تخمیری به روش سنتی و کاملاً طبیعی برای بهبود سلامت روده و تقویت سیستم ایمنی تولید می‌شود. زیمو تنها یک برند نیست، بلکه پلی است میان گذشته‌ای پر از حکمت و آینده‌ای سرشار از سلامت.

تیم متخصصان زیمو با بهره‌گیری از روش‌های نوین و حفظ اصالت فرآیندهای تخمیر، محصولاتی با بالاترین سطح خواص تغذیه‌ای تولید می‌کند. اینجا جایی است که هر قطره سرکه سیب، هر برگ سبزی تخمیری و هر جرعه نوشیدنی پروبیوتیک، داستانی از عشق به طبیعت و علاقه به سلامت انسان روایت می‌کند. با زیمو، شما نه تنها محصولی خریداری می‌کنید، بلکه سبک زندگی‌ای طبیعی و پایدار را انتخاب می‌کنید که ریشه در فرهنگ اصیل و شاخه در آسمان علم امروز دارد.